E- Chopper tour Warm winter welkom
met “snert fan Beppe”

BRRRRRRR… in dit mooie arrangement geniet u van 1 van onze of natuurlijk een door uzelf uitgestippelde e chopper rit.

E-Chopperverhuur Balk laat u verleiden door alle moois onderweg en sluit dit af met een goed gevulde “kop snert”
Na ontvangst van koffie en lekkernij krijgt u uitleg van de E chopper. Als dan iedereen zo ver is geniet u  van een prachtige e-chopper toer tocht door het prachtige zuid west Friese Gaasterland.
Tijdens deze tocht is het aan te raden uw ogen goed de kost te geven en Kunt u genieten van alle natuurschoon en gezellige dorpjes zoals Sloten, Rijs, Balk en Oudemirdum en een bezoek te brengen aan terrassen en bezienswaardigheden in deze prachtige regio.

Na de e chopper toer tocht ( +/- 3,5 uur ) sluiten we af met een stuk roggebrood met kattespek en een kop rijk gevulde snert volgens beppe’s recept

Dit arrangement is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Echt genieten en denken aan vroeger…”

Tijdsduur & Kosten:

  • Tijdsduur : 3.5 uur
  • Kosten :  € 35,00 per persoon
  • Niet geschikt voor vegetariers

Reserveren:

info@echopperverhuurbalk.nl
Whats-app : 0653 272 138
telefoon : 0653 272 138

Jouw voornaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Je achternaam
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw telefoon nummer
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Jouw e-mailadres
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Stel ons je vraag
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!
Over welk arrangement gaat je vraag? (Je kunt meer aanklikken)
Veld is verplicht!
Veld is verplicht!

Stel je vraag of maak meteen je reservering!

Andere arrangementen

De goede, oude tijd…
Huur een solex!

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar leuker is nog met een hele groep! Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis!

Klik hiervoor de Solex!

Een dak boven je hoofd?
Huur een DAF!

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  ‘jarretelaandrijving’.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ‘Pientere pook’ uit de jaren ’60 en ’70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Klik hiervoor de DAF!

Wil je hip?
Huur een retro scooter!

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Wij hebben prachtige routes voor u klaarliggen zodat u de mooiste plekjes van Friesland leert kennen. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

Klik hiervoor de Retro Scooter!

Wel eens op een e-chopper gereden?

E-chopper verhuur Balk is een dynamisch bedrijf midden in het groene hart van zuid west Friesland die u het ultieme gevoel geeft on the way to freedom …. Op een look a like “ Harley “ e-chopper. De diversiteit aan mogelijkheden en routes maak uw uitje met uw gezelschop onvergetelijk

Share This