E- Chopper tour “met Boeren lunch”

Ja LEKKER! …in dit mooie arrangement geniet u van 1 van onze of uw eigen e chopper route.  E-Chopperverhuur Balk laat u verleiden door alle moois  en lekkers onderweg en start of  sluit dit arrangement met een goed gevulde “Boeren lunch” 

Kom samen of met een groep. Alles is mogelijk!

Ochtendrit

Bij een ochtend rit … Na ontvangst van koffie en lekkernij krijgt u uitleg van de E chopper. Als dan iedereen zo ver is geniet u een prachtige e-chopper toer tocht door het prachtige zuid west Friese Gaasterland. Tijdens deze tocht is het aan te raden uw ogen goed de kost te geven en kunt u genieten van alle  natuurschoon en gezellige pittoreske dorpjes zoals Sloten, Rijs, Balk en Oudemirdum en een bezoek te brengen aan terrassen en bezienswaardigheden in deze prachtige regio voor een goede kop koffie …

Bij thuiskomst wacht u dan een goed gevulde Boeren lunch die u lekker met uw eigen gezelschap gezamenlijk nuttigt bestaande uit: Diverse broodjes ( wit, bruin en krent ), kaas, vlees en zoet beleg, divers fruit, melk, chocomelk, sapje, thee, koffie en Friese lekkernij.

Middagrit

Bij een middag rit Starten wij met een goed gevulde en rijkelijk bedeelde  boeren lunch. Aansluitend krijgt u uitleg van de E chopper. Als dan iedereen zo ver is geniet u een prachtige e-chopper toer tocht  al cruisend door het prachtige schilderachtige zuid west Friese Gaasterland met zijn glooiende en bosrijke landschap. Tijdens deze tocht is het aan te raden uw ogen goed de kost te geven en kunt u genieten van alle  natuurschoon en gezellige schilderachtige pittoreske dorpjes zoals Sloten, Rijs, Balk en Oudemirdum en een bezoek te brengen aan 1 van de prachtige terrassen en / of bezienswaardigheden in deze prachtige regio met heeeel veeeel moois waar u het bestaan nog niet van wist …

Dit arrangement is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verrassen door de mogelijkheden!

“Echt genieten en genieten met de smaken van vroeger…”

Tijdsduur & Kosten:

  • Tijdsduur : ong. 4 uur
  • Kosten : € 38,50 per persoon

Reserveren:

info@echopperverhuurbalk.nl
Whats-app : 0653 272 138
telefoon : 0653 272 138

Andere arrangementen

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Om welk arrangement gaat het(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
(Let op: dit is nog geen definiete reservering, maar helpt ons bij het beantwoorden van uw vraag)

De goede, oude tijd…
Huur een solex!

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar leuker is nog met een hele groep! Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis!

Klik hiervoor de Solex!

Een dak boven je hoofd?
Huur een DAF!

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  ‘jarretelaandrijving’.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ‘Pientere pook’ uit de jaren ’60 en ’70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Klik hiervoor de DAF!

Wil je hip?
Huur een retro scooter!

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Wij hebben prachtige routes voor u klaarliggen zodat u de mooiste plekjes van Friesland leert kennen. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

Klik hiervoor de Retro Scooter!

Wel eens op een e-chopper gereden?

E-chopper verhuur Balk is een dynamisch bedrijf midden in het groene hart van zuid west Friesland die u het ultieme gevoel geeft on the way to freedom …. Op een look a like “ Harley “ e-chopper. De diversiteit aan mogelijkheden en routes maak uw uitje met uw gezelschop onvergetelijk

Share This