E-Chopper toertocht: Toer de Boer
( “efkes buorkje”)

Laat u verleiden onderweg op uw milieu bewuste en CO2 neutrale E-chopper van E-Chopperverhuurbalk van al het mooie dat Friesland (en Gaasterland!) u te bieden heeft en proef de smaken en geuren van één van de mooie boerderijen in onze regio waaraan u een bezoek zult brengen.

U krijgt bij aankomst een glas heerlijke vol vette melk uit de tank (of een andere traktatie) gevolgd door een prachtige rondleiding op dit mooie boerenbedrijf waar met passie en toewijding geboerd wordt.
Hier wordt nagedacht over de landbouw kringloop met oog voor dierenwelzijn, landschap, natuur en milieu.

Laat u verrassen en stop onderweg, wij weten zeker dat u na het “efkes buorkje” (Fries voor ‘even boer zijn’)  anders naar de natuur, het landschap en het boerenleven gaat kijken.
Het zal u en uw gezelschap nog veel gesprekstof geven.

 

“Efkes buorkje op zo’n boeren bedrijf is geen ‘houtje touwtje en klooi maar wat aan’. Hier zul je zien dat er goed nagedacht wordt met oog voor dierenwelzijn, landschap en milieu”…
-Arnold

Dit arrangement is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verrassen door de mogelijkheden!

E-chopper verhuur Balk = 100 % schoon en milieu bewust

Tijdsduur & Kosten:

  • Tijdsduur : 3.5 uur
  • Tijdsduur rondleiding op de boerderij: ong 1 uur
  • Kosten :  € 37,50 per persoon (incl rondleiding en versnapering)
  • Maximale groepsgrootte: in overleg

Reserveren:

info@echopperverhuurbalk.nl
Whats-app : 0653 272 138
telefoon : 0653 272 138

Andere arrangementen

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Om welk arrangement gaat het(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
(Let op: dit is nog geen definiete reservering, maar helpt ons bij het beantwoorden van uw vraag)

De goede, oude tijd…
Huur een solex!

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar leuker is nog met een hele groep! Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis!

Klik hiervoor de Solex!

Een dak boven je hoofd?
Huur een DAF!

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  ‘jarretelaandrijving’.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ‘Pientere pook’ uit de jaren ’60 en ’70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Klik hiervoor de DAF!

Wil je hip?
Huur een retro scooter!

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Wij hebben prachtige routes voor u klaarliggen zodat u de mooiste plekjes van Friesland leert kennen. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

Klik hiervoor de Retro Scooter!

Wel eens op een e-chopper gereden?

E-chopper verhuur Balk is een dynamisch bedrijf midden in het groene hart van zuid west Friesland die u het ultieme gevoel geeft on the way to freedom …. Op een look a like “ Harley “ e-chopper. De diversiteit aan mogelijkheden en routes maak uw uitje met uw gezelschop onvergetelijk

Share This