E-Chopper toertocht : On the way to freedom…

Tijdens deze prachtige toer laat u zich verleiden tot alle moois van zuid west Friesland.  Bosweggetjes en prachtige terrassen afgewisseld door de mooiste vergezichten, schilderachtige plekjes, dorpjes en een stad.

Stelt u zich eens voor,  op zo’n prachtige schone milieu bewuste E Chopper van E-chopper verhuur Balk, door de bossen en open velden in de weet dat u de mooie natuur geen schade berokkend en bezoek dan eens Oudemirdum met zijn mooie kliffen, het Rijsterbos met al zijn schoonheid van het bos of het Murnserklif om terug te gaan naar vroeger met een wijds uitzicht over het IJsselmeer.

Laat u meeslepen over kronkelpaadjes waar u het bestaan niet van wist  naar het kleinste Elfsteden stadje Sloten voor één van de heerlijke traktatie’s bij plaatselijke horeca  (restaurant7wouden.nl is een echte aanrader!) midden in het pittoreske en schilderachtige stadje Sloten en ervaar op de terugweg al het mooie en bijzondere natuur schoon. Nog even aansteken in Balk voor een laatste beleving en dan de e chopper weer inleveren  ….

Dit arrangement is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verrassen door de mogelijkheden!

E-chopper verhuur Balk = 100 % schoon en milieu bewust

Tijdsduur & Kosten:

  • Tijdsduur : 3.5 uur
  • Kosten :  € 30-
    per E-Chopper

Reserveren:

info@echopperverhuurbalk.nl
Whats-app : 0653 272 138
telefoon : 0653 272 138

Andere arrangementen

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Om welk arrangement gaat het(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
(Let op: dit is nog geen definiete reservering, maar helpt ons bij het beantwoorden van uw vraag)

De goede, oude tijd…
Huur een solex!

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar leuker is nog met een hele groep! Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis!

Klik hiervoor de Solex!

Een dak boven je hoofd?
Huur een DAF!

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  ‘jarretelaandrijving’.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ‘Pientere pook’ uit de jaren ’60 en ’70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Klik hiervoor de DAF!

Wil je hip?
Huur een retro scooter!

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Wij hebben prachtige routes voor u klaarliggen zodat u de mooiste plekjes van Friesland leert kennen. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

Klik hiervoor de Retro Scooter!

Wel eens op een e-chopper gereden?

E-chopper verhuur Balk is een dynamisch bedrijf midden in het groene hart van zuid west Friesland die u het ultieme gevoel geeft on the way to freedom …. Op een look a like “ Harley “ e-chopper. De diversiteit aan mogelijkheden en routes maak uw uitje met uw gezelschop onvergetelijk

Share This