E- Chopper tour :”The old farmers BBQ”

Howdy, in dit mooie en uitgebalanceerde arrangement geniet u van 1 van onze- of een door uzelf uitgezette e-chopper routes op de e-chopper. E-Chopperverhuur Balk laat u verleiden door alle moois onderweg en sluit dit af met een goed gevulde “Boeren BBQ” bestaande uit divers biologisch vlees van de keurslager, diverse stokbroden met smeersels, 2 soorten salades, friet en sauzen.

Na ontvangst van koffie en lekkernij krijgt u uitleg van de E chopper. Als dan iedereen paraat is gaat u cruisen op een stoere e-chopper door het prachtige zuid west Friese Gaasterland. Tijdens deze tocht is het aan te raden uw ogen goed de kost te geven en Kunt u genieten van alle natuurschoon en gezellige dorpjes zoals Sloten, Rijs, Balk en Oudemirdum en een bezoek te brengen aan terrassen en bezienswaardigheden in deze prachtige regio

Na de e chopper toer tocht sluit de BBQ erop aan met uw eigen gezelschap. U bakt en braadt zelf en “uncle Bob” zorgt er voor dat iedereen voldaan naar huis keert.

Natuurlijk is dit arrangement inclusief onbeperkt drinken zoals cola, sinas, rivella, bier, radler, 0.0 bier  en witte en rode wijn.

Exclusief Buitenlands Gedistilleerd.

Dit arrangement is ook mogelijk in combinatie met andere arrangementen. Vraag er naar bij uw reservering en laat u verrassen door de mogelijkheden!

“Echt lekker genieten in old style”

Tijdsduur & Kosten:

  • Tijdsduur : 3.5 uur
  • Het BBQ arrangement: plus 2 uur.
  • Kosten :  € 65,00 per persoon all inclusive

Reserveren:

info@echopperverhuurbalk.nl
Whats-app : 0653 272 138
telefoon : 0653 272 138

Andere arrangementen

Wil je reserveren of heb je een vraag?

Om welk arrangement gaat het(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
(Let op: dit is nog geen definiete reservering, maar helpt ons bij het beantwoorden van uw vraag)

De goede, oude tijd…
Huur een solex!

Solex rijden kunt u uiteraard alleen doen of met z’n tweeën, maar leuker is nog met een hele groep! Als het u leuk vindt, kunnen we bijvoorbeeld uw hele gezelschap, niet alleen van solexen, maar ook van leren jassen en ouderwetse piloten mutsen met bijpassende bril voorzien. Zo wordt uw dagje solex rijden een extra onvergetelijke belevenis!

Klik hiervoor de Solex!

Een dak boven je hoofd?
Huur een DAF!

DAF rijden is een ware beleving! De ouderwetse DAF 33 staat bekend als de “trutten schudder” al dan niet met  ‘jarretelaandrijving’.  Het leuke Nederlandse autootje, mooi van lelijkheid, Met de ‘Pientere pook’ uit de jaren ’60 en ’70 zorgt voor een vrolijke, gezellige maar vooral ontspannen verkenning van de omgeving.  We hebben zowel vooraf uitgezette routes als puzzeltochten voor u klaar liggen.
Maar u kunt ook op zelf op verkenning uit gaan!

Klik hiervoor de DAF!

Wil je hip?
Huur een retro scooter!

Altijd al eens op een retro scooter willen rijden? Bij Solexverhuur Friesland kunt u ook terecht voor de verhuur van scooters. Bij ons reserveert u een of meer scooters voor een dagdeel of een hele dag en toert u heerlijk door de mooie omgeving in Zuidwest-Friesland. Wij hebben prachtige routes voor u klaarliggen zodat u de mooiste plekjes van Friesland leert kennen. Een activiteit die u nog lang bij zal blijven!

Klik hiervoor de Retro Scooter!

Wel eens op een e-chopper gereden?

E-chopper verhuur Balk is een dynamisch bedrijf midden in het groene hart van zuid west Friesland die u het ultieme gevoel geeft on the way to freedom …. Op een look a like “ Harley “ e-chopper. De diversiteit aan mogelijkheden en routes maak uw uitje met uw gezelschop onvergetelijk

Share This